8 ноября 2018 22:44
Возможно, его не обязательно менять, а возможно как-то починить. Обратитесь в ближайшую мастерскую, где ремонтируют коляски. Они должны точно подсказать.
|
|
|
|
8 ноября 2018 23:07
Ситуация, конечно, неприятная, но разрешимая. Попробуйте обратиться в
|
|
|
|
6 января 2020 11:29
спасибо, может и нам "этот сервис" пригодится
|
|
|
|
20 августа 2020 21:44
Підкажіть, де можна замовити дитячу коляску-люльку в Вінниці? І яку краще вибрати?
Изменено:
"The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke
|
|
|
|
20 августа 2020 21:45
Не прив'язуйтесь до міста – замовте в інтернеті з доставкою з будь-якої точки. Коляску для дитини потрібно купувати якісну та міцну, із сертифікатом якості, адже здоров'я та безпека дитини має бути на першому місці. Тому я рекомендую вам здійснювати таку покупку у відомому магазині.
Изменено:
"Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд
|
|
|
|
|
|
20 августа 2020 21:46
Я знайшов колись сайт "Закупка" з величезним асортиментом колясок від відомих європейських брендів. Для мене головним фактором при виборі коляски була її вага. На п'ятий поверх особливо тяжкого нічого не потягнеш! Моя коляска звідти відповідає всім стандартам якості, та й ціни мене просто порадували. Тому дитячі коляски-люльки в Вінниці раджу замовляти саме тут
Изменено:
"Если тебе не нравятся законы, отправляйся туда, где они тебя не достанут. После чего создай собственные законы." - Ричард Морган "Видоизмененный углерод"
|
||||
|
|
|||